Verhuur twinkel safaritenten

Een combinatie van luxe en avontuurlijk

Glamping, avontuurlijk en glamourous kamperen in één van onze luxe ingerichte safaritenten. Een luxe safaritent met een sfeervolle steigerhouten inrichting! Ontdek de Twinkel Safaritenten en beleef het nieuwe glamping op Camping Meerwijck!

De Twinkel Safaritenten zijn ingericht met een knipoog naar Aartje Twinkel en uitgerust met 6 bedden, loungebank, tafel met 6 stoelen, toilet met wasbak, keukenblok met koelkast, gasfornuis en keukeninventaris. De Safaritenten zijn geschikt voor maximaal 6 personen.

Bekijk de tarieven van de Twinkel safaritenten

Goed om te weten

Aankomst/vertrek
De aankomst- en vertrekdag is op maandag/vrijdag. In het hoogseizoen aankomst/vertrek alleen mogelijk op maandag. De safaritenten dienen voor 10.30 uur te worden verlaten, zodat de nieuwe gasten hier na 15.00 uur weer gebruik van kunnen maken.


Verhuurperiodes
De safaritenten zijn te huur voor een week, midweek en weekend. (Geen weekend/midweekmogelijkheden met Hemelvaart/Pinksteren en in het hoogseizoen). Het weekend is van vrijdag t/m maandag. De midweek loopt van maandag t/m vrijdag.


Slaapgelegenheid
De 6-persoons safaritenten zijn voorzien van een slaapkamer met tweepersoons hemelbed, een slaapkamer met een stapelbed en een bedstee voor 2 personen.

De Twinkel Safaritenten bieden plaats voor max. 6 personen en worden niet verhuurd aan groepen/jongeren.


Huisdieren 
Huisdieren zijn in de safaritenten toegestaan.


Linnengoed
Bedlinnen (1-persoons dekbedovertrekken, kussenslopen, onderlakens) dient u zelf mee te nemen of te huren. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Hand/keukendoeken dient u zelf mee te nemen. Het huren van linnengoed dient u bij de reservering te vermelden.


Schoonmaak
Schoonmaakkosten zijn verplicht. De kosten hiervoor bedragen € 35,00.


Inventaris
Klik op de link hieronder voor de complete inventarislijst van de twinkel safaritenten.

Inventarislijst safaritenten

Plattegrond safaritenten


Recronvoorwaarden
Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck is aangesloten bij de Recron (branche organisatie). Meerwijck hanteert de Recronvoorwaarden. Klik hieronder voor de recronvoorwaarden voor huuraccommodaties.

Recronvoorwaarden huuraccommodaties

       

Groepsuitjes