Huurtenten

Tarieven huurtent 2017

Huurtent

per nacht € 30,00

Per persoon

per nacht

€ 4,25

Schoonmaakkosten

verplicht

€ 15,00

Potten en pannen

per set, per verhuurperiode

€ 6,00

Elektrische kachel

per nacht 

€ 2,50 

Goed om te weten

De huurtenten zijn beschikbaar van 01/06/17 - 31/08/17


Aankomst/vertrek
Voor de huurtenten hebben wij geen vaste aankomst-vertrekdag. U kunt op elke door u gewenste dag aankomen/vertrekken. De huurtenten dienen voor 10.30 uur te worden verlaten, zodat de nieuwe gasten hier na 15.00 uur weer gebruik van kunnen maken.


Slaapgelegenheid
De 4-persoons huurtenten zijn voorzien van 2 slaapcabines, in elke slaapcabine staan 2 comfortabele bedden. De huurtenten bieden plaats voor max. 4 personen en worden niet verhuurd aan groepen/jongeren.


Huisdieren 
Huisdieren zijn in de huurtenten toegestaan.


Linnengoed
Bedlinnen (1-persoons slaapzak/dekbed, kussens, dekbedovertrekken, onderlakens en kussenslopen) dient u zelf mee te nemen of te huren. Hand/keukendoeken dient u ook zelf mee te nemen. Het huren van linnengoed dient u bij de reservering te vermelden.


Schoonmaak
Schoonmaakkosten zijn verplicht. De kosten hiervoor bedragen € 15,00.


Inventaris
Bij de huurtenten is een 2-pits gasstel aanwezig u dient zelf een pannenset, eetgerei en serviesgoed mee te nemen. Ook is het mogelijk dit te huren, u dient dit bij de reservering te vermelden. Verder staat er een opklapbare picknicktafel. Tevens is het mogelijk een elektrische kachel te huren.


Reserveren 
De huurtenten kunnen niet online geboekt worden. U dient hiervoor contact met ons op te nemen via de mail of telefonisch.


Recronvoorwaarden
Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck is aangesloten bij de Recron (branche organisatie). Meerwijck hanteert de Recronvoorwaarden. Klik hieronder voor de recronvoorwaarden voor huuraccommodaties.

Recronvoorwaarden huuraccommodaties