Huurtenten

Ouderwets kamperen

Geen zin meer in het meeslepen en opzetten van uw eigen tent? Huurtenten zijn de ideale oplossing voor een ontspannen vakantie. Op het veld leeuwerik hebben wij in de maanden juni, juli en augustus 2 tenten staan voor de verhuur. In deze tenten ervaart u het echte kampeergevoel. Slapen op comfortabele bedden, buiten ontbijten aan de picknicktafel, kortom kamperen in alle rust en eenvoud!

Bekijk de tarieven van de huurtenten

Goed om te weten

De huurtenten zijn beschikbaar van 01/06/17 - 31/08/17


Aankomst/vertrek
Voor de huurtenten hebben wij geen vaste aankomst-vertrekdag. U kunt op elke door u gewenste dag aankomen/vertrekken. De huurtenten dienen voor 10.30 uur te worden verlaten, zodat de nieuwe gasten hier na 15.00 uur weer gebruik van kunnen maken.


Slaapgelegenheid
De 4-persoons huurtenten zijn voorzien van 2 slaapcabines, in elke slaapcabine staan 2 comfortabele bedden. De huurtenten bieden plaats voor max. 4 personen en worden niet verhuurd aan groepen/jongeren.


Huisdieren 
Huisdieren zijn in de huurtenten toegestaan.


Linnengoed
Bedlinnen (1-persoons slaapzak/dekbed, kussens, dekbedovertrekken, onderlakens en kussenslopen) dient u zelf mee te nemen of te huren. Hand/keukendoeken dient u ook zelf mee te nemen. Het huren van linnengoed dient u bij de reservering te vermelden.


Schoonmaak
Schoonmaakkosten zijn verplicht. De kosten hiervoor bedragen € 15,00.


Inventaris
Bij de huurtenten is een 2-pits gasstel aanwezig u dient zelf een pannenset, eetgerei en serviesgoed mee te nemen. Ook is het mogelijk dit te huren, u dient dit bij de reservering te vermelden. Verder staat er een opklapbare picknicktafel. Tevens is het mogelijk een elektrische kachel te huren.


Reserveren 
De huurtenten kunnen niet online geboekt worden. U dient hiervoor contact met ons op te nemen via de mail of telefonisch.


Recronvoorwaarden
Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck is aangesloten bij de Recron (branche organisatie). Meerwijck hanteert de Recronvoorwaarden. Klik hieronder voor de recronvoorwaarden voor huuraccommodaties.

Recronvoorwaarden huuraccommodaties

       

Groepsuitjes